Lyö paremmin: 6 parasta vinkkiä

Kuka ei haluaisi sitä pillua nuolevana kuningattarena? Se, joka luuli, että hyvä syöminen oli vain nuolemista, kunnes ei enää voinut syödä, oli väärässä. Jokaisella naisella on erilaiset ruokamieltymykset, joten (uuden) tyttöystäväsi ruokailu ei ole helppoa. Älä huoli, hyvät läpsyt voi oppia. Harjoitus tekee mestarin! On hyvin helppoa järjestää lisää seksitreffejä, jos osaa naida naista hyvin. Tutustu online-seksitreffisivustoihin löytääksesi huoria alueeltasi.

Pillu: perusasiat

Beffen: vaikka se ei ole edes Van Dale (wtf!), kaikki täysi-ikäiset tietävät tarkalleen, mikä se on. Beffing - jota kutsutaan myös nimellä cunnilingus - on naisen vulvan ja erityisesti klitoriksen stimulointia. Tavoitteena on tuottaa hänelle nautintoa, mieluiten orgasmin, joka saa hänen varpaansa kihartumaan.

1. Luottamus on avainasemassa

Ensinnäkin hänen on luotettava sinuun. Kuten suihinotto, se on paljon intiimimpää, koska olette kirjaimellisesti nenä toisenne jalkojen välissä. Jotkut naiset ovat epävarmoja siitä, miltä heidän vulvansa näyttää ja/tai tuoksuu, mikä voi saada heidät tuntemaan itsensä erityisen jännittyneiksi ajatuksesta, että heidät niellään. Tämä ei tietenkään ole välttämätöntä. Jännitys on katastrofi hyvälle seksille: nainen ei voi antautua tunteelle, mikä estää mahdollisen onnellisen lopun. Ensimmäinen neuvomme on siis rauhoittaa hänet. Luo rento ilmapiiri, aloita rauhallisesti ja hitaasti ja kiinnitä huomiota hänen kehonkieleensä. Ja kysy häneltä, onko hän valmis sitoutumaan. Hyvä viestintä = luottamus.

2. pillun asennot

Miellyttävä asento on miellyttävä: hänelle ja sinulle. Suunhoito voi kestää jopa puoli tuntia tai enemmän, joten on tärkeää, että asetut mukavaan asentoon. Hyvä ryhti ei ole vain mukavuuden vuoksi, vaan sillä on myös myönteinen vaikutus hänen nautintoonsa. Aloittelijana aloita tavallisesta asennosta: hän makaa selällään ja sinä vatsallasi kasvot hänen jalkojensa välissä. Tämä on teille molemmille hyvä vaihtoehto aloittaa, koska olette molemmat rentoja. Yksi askel pidemmälle on kasvotusten istuminen: hän istuu pakarat niskallasi niin, että sinä (selällään makaamassa) pääset hänen klitorikseen suullasi ja kielelläsi. Voit myös jatkaa hänen rintojensa ja nänniensä stimulointia, jos hän pitää siitä. Älä hätäänny: et tukehdu tässä asennossa. Ajatuksena on, että se lepää kevyesti kehosi päällä. Toinen ehdoton vaihtoehto on 69-asento: tässä voitte hemmotella toisianne suullisesti samaan aikaan. Nuoleskeluun on tietenkin monia muitakin asentoja. Joissakin asennoissa hän voi saavuttaa orgasmin helpommin kuin toisissa. Kokeile siis!

3. aloita hitaasti

Tämä neuvo koskee itse asiassa kaikkia seksuaalisia tekoja. Aloita hitaasti: älä upota klitorista kokonaan heti. Kuten luultavasti tiedät itsekin (tai tyttöystäväsi), naiset tarvitsevat joskus enemmän aikaa lämmetäkseen seksuaaliselle aktille. Kiusaaminen on miellyttävää. Aloita halailulla ja suutelulla (kielellä). Hyväile sitten hieman hänen reisiä ja pakaroita ja suutele hänen kaulaansa, vatsaansa ja reiden sisäpuolta. Kiinnitä vähitellen huomiosi hänen kuumaan kohtaan: klitorikseen. Jälleen kerran rakentaminen on avainasemassa: aloita varovasti ja rauhalliseen tahtiin.

4. suunhoitotekniikat

Jokaisella naisella on oma käyttötarkoituksensa: mikä saa yhden naisen kuumaksi, jättää toisen täysin kylmäksi. Voit kysyä naiselta suoraan: "Mistä pidät? On kuitenkin monia naisia, jotka eivät osaa kuvailla tarkasti, mitä kopulaatiotekniikkaa he suosivat. Tai he eivät uskalla sanoa sitä. Loppujen lopuksi se eroaa sormityöstä: teet sen itse! Mutta älä huoli, pääset pitkälle myös yksin. Alueen tutkiminen yhdessä on yksinkertaisesti hauskempaa! Kokeile kaikenlaisia liikkeitä kielelläsi: ympyröitä, ylös ja alas tai edestakaisin. Rentoudu tai purista kieltäsi. Käytä koko pintaa tai vain kielen kärkeä. Tee tämä hitaasti, jotta hän voi kokea jokaisen liikkeen samalla tavalla. Kiinnitä huomiota hänen kehonkieleensä: hän kertoo sinulle, mistä hän pitää ja mistä ei pidä. Jos alat kiemurrella ja voihkia, olet oikealla tiellä ja voit vähitellen lisätä rytmiä ja painetta. Uskalla pyytää palautetta penetraation aikana ja sen jälkeen.

5. enemmän kuin suu

Käytä kielesi ja suusi lisäksi sormiasi, kun nuolet häntä. Tee hänet hulluksi työntämällä yksi tai kaksi sormea ja stimuloimalla hänen G-pistettään "tule tänne" -liikkeellä. Oletko jo kokenut? Näin voit myös arvioida, pitääkö hän leikkimisestä takapuolellaan. Voit hieroa hänen peräaukkoaan varovasti peukalolla tai työntää sormen varovasti sisään (liukuvoidetta tarvitaan). Samalla voit myös kurottautua hieromaan hänen pakaroitaan ja nipistellä hänen rintojaan ja nännejään.... juuri sitä, mistä hän pitää. Tämä ylimääräinen stimulaatio voi tuoda hänet juuri ja juuri orgasmin partaalle. Toinen miellyttävä lisävaruste (suuseksin) aikana on vibraattori. Varsinkin jos tyttöystäväsi on ejakulaatio-ongelmia (suuhun panemisen aikana), voit vuorotella vibron kanssa. Yksi toimittajien suosikeista on paineilmavibraattori!

6. Turvallisuus etusijalla

Älä unohda, että niitä käyttämällä voit myös saada sukupuolitauteja. Kukaan ei odota tätä epämukavuutta ja nolostumista, joten muista käyttää (kyllä, seksikästä!) kieltä, kun ahmit. Niitä on saatavana myös mansikanmakuisina! Kun molempien testit ovat negatiiviset sukupuolitautien suhteen, voitte pitää läppää sellaisena kuin se on.

Hitting The Inbox
Must Read
a97227d83ab85eb5197bf1d8e836ee3c